Κοπή Laser

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η κοπή ελασμάτων με τεχνολογία Laser είναι πλέον διαδεδομένη στη βιομηχανία διότι προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην παραγωγή πρωτότυπων μοντέλων αλλά και στην παραγωγή μεγάλης ποσότητας προϊόντος.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην τεχνολογία κοπής ελασμάτων, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται δυναμικά πλέον στην παραγωγική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών κοπής ελασμάτων. Με στόχο πάντα την ικανοποίηση απαιτήσεων της πελατείας της δεδομένου ότι οι ποιοτικές κοπές έχουν πλέον διεισδύσει στις βιομηχανίες με αποτέλεσμα να παράγονται προϊόντα ποιοτικά και υψηλών απαιτήσεων.

Η εταιρεία μας πραγματοποίησε νέα επένδυση και ένταξε στον εξοπλισμό της νέα μηχανή κοπής CNC Fiber Laser ισχύς 3KW δυναμικότητας 1500x3000mm με αυτόματη εναλλαγή τραπεζιών, του οίκου BAIWEI με κεφαλή IPG photonics Γερμανίας 3KW.
Η πιο σύγχρονη τεχνολογία στις υπηρεσίες σας. Με επιπλέον πλεονέκτημα στην κοπή πολύπλοκων σχεδίων με μεγάλη ακρίβεια την οποία προσφέρει το πολύ μικρό πάχος της δέσμης οπτικής ίνας.
Δυνατότητα κοπής μαύρου χάλυβα, γαλβανιζέ, ανοξείδωτου χάλυβα, χαλκού και αλουμινίου με ακρίβεια κοπής 0,01mm.

Η ισχύς του μηχανήματος μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε μεγάλο εύρος εργασιών όπως η κοπή μεταλλικών φύλων διακόσμησης (επένδυσης) κτηρίων, διακόσμηση ασανσέρ, κατασκευή κάγκελων από σχεδιασμένα φύλλα λαμαρίνα, εξαρτημάτων μηχανών, μεταλλικής σκάλας, μεταλλικών επιγραφών, μεταλλικών φωτιστικών, μεταλλικών επίπλων, πορτών, μεταλλικών στεγάστρων, αξεσουάρ αυτοκινήτων από ανοξείδωτο χάλυβα, μεταλλικών μπρελόκ και δώρων.

Το μηχάνημα έχει εφαρμογή σε οποιονδήποτε θέλει κοπή ακριβείας με απλό ή περίπλοκο σχέδιο και απευθύνεται σε εταιρείες που έχουν στόχο μία ευέλικτη παραγωγή.
Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους σχεδιαστές όπου μπορείτε να απευθύνεστε για την υλοποίηση του σχεδίου σας, την τροποποίηση του σχεδίου σας ή τον εξαρχής σχεδιασμό κάποιου προϊόντος σας.

Με εξειδικευμένα προγράμματα και εξειδικευμένο προσωπικό

2D & 3D Σχεδιασμός

Το σχεδιαστικό τμήμα είναι εξοπλισμένο με διάφορα σχεδιαστικά προγράμματα σχεδίασης μέσω υπολογιστών, ώστε η σχεδίαση να καθίσταται γρήγορη και εύκολη. Το άριστα καταρτισμένο τμήμα εγγυάται την κοπή των μετάλλων με την ελάχιστη δυνατή φύρα και έχει την δυνατότητα να προτείνει λύσεις για βελτιώσεις σχεδίων προς τον σκοπό της εξοικονόμησης υλικών.

Μπορείτε να απευθύνεστε στο σχεδιαστικό μας τμήμα στο
email koukakislaser@gmail.com ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2810-381.047.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!